Publicerad den Lämna en kommentar

Paraplyer med tryck – Allt du behöver veta

Ett snyggt tryckt reklamparaply, som garanterat marknadsför ditt varumärke och hjälper dina kunder och personal att se professionella ut oavsett väder, är den perfekta presenten till alla småföretagare.

Anpassade paraplyer ger mycket kampanjplats för din logotyp!

Vet du att cirka 89% av alla personer minns annonsörer som gav dem användbara kampanjgåvor? Nuförtiden föredrar många marknadsförare värdeskapande med reklamparaplyer eftersom människor använder dem alltid när himlen öppnar sig och man är då i ett sinnestillstånd i vilket man sannolikt kommer att komma ihåg reklamen mer än i den övriga vardagen

Den marknadsföringen som kommer stå som vinnare är den som tar fördelarna med reklam genom anpassade tryckta paraplyer på allvar eftersom nästan alla som har dem i sin ägo använder dem, i all fall om man jämför med andra typer av profilreklam. Med tryckta logotypparaplyer kan marknadsförare använda ett väderfenomen till sin fördel och utnyttja den synligheten de får på så sätt i konkurrensutsatt marknad.

Om du vill marknadsföra ditt företag i via kostnadseffektiv metod av produktmedia är det en fantastisk approach att göra din logotyp eller varumärkes framträdande och exponerade med vintageparaplyer eller varför inte på någon av alla moderna varianterna. Att använda reklam och profilartiklar som är både praktiska och återanvändbara är den finaste marknadsföringen för ditt eget företag.

Var kan jag köpa paraplyer med eget tryck?

Reklamparaplyer med eget tryck som genom exempelvis screentryck eller varianter som är broderade med ett företagslogga finns att köpa hos butikerna du lär sig om i nästa stycke. Samlade hos dessa butiker har du i stort sätt alla varianter du kan tänka dig behöva!

Bästa stället att köpa paraplyer

En av de vanligaste frågorna när det kommer till paraplyer med tryck är vilken som är den bästa återförsäljaren.

Företagen i listan erbjuder smartare paraplymodeller med hög stormtålighet, stilrena versioner med ekhandtag och praktiska versioner för två personer.

Det finns många bra återförsäljare med populära produkter. Här följer några att lägga på minnet:

 • Medtryck
 • Alltryck
 • Trinity Reklam
 • Profilexpress
 • TS Reklam
 • Alltryck
 • Axonprofil

Kom ihåg att du kan behöva logga in för att kunna beställa. Om du har glömt lösenordet kan du behöva återställa detta. Det finns oftast en knapp där du kan begära ett nytt lösenord 

Vilket är det bästa paraplyet med tryck?

Anledningen till att vi valt att skriva om just paraplyer med reklamtryck som en av våra utvalda produkter är att de är så väldigt omtyckta under årets regniga dagar. De passar perfekt att placera företags logo på också. Paraply är också en uppskattad giveaway. När du också är helt såld på dessa regnvänliga produkter är frågan som kvarstår, vilken är det bästa paraplyet med tryck?

Oavsett vem du är eller vad din personliga smak eller budget är finns det så många alternativ att välja på förutom kommer här olika varianter:

 • klassiska paraplyer
 • 3-sektions paraply
 • hopfällbart paraply
 • paraply med skaft
 • paraply för barn
 • vindsäkert paraply
 • kompakta paraplyer
 • reversibelt paraply
 • golf paraplyer.

Ja som du hör har finns paraplyer för i stort sätt alla och varje tillfälle vilket säkert kommer att glädja dig och ditt företags visuella bild och budget då valet helt blir ditt.

När du köper billiga svarta paraplyer exempelvis kan du få dessa med tryckt design för både barn och vuxna men ska du bästa pris kan du få kolla runt butikerna vi nämner ovan på egen hand.

Hela samlingen hittar du coola, genomskinliga, regnbågsfärgade, traditionella vita paraplyer samt paraplyer som är så snygga att folk gärna bär dem under blå himmel.

Istället för att skydda oss från både sol och regn gör paraplyer tvärtom och hjälper oss verkligen att undvika det våtaste med dåligt väder.

Det här är underbara profilprodukter. Förmodligen är det några av de mest intressanta erbjudandena bland reklamparaplyer med logotyper.

Med rätt design kommer minnet av ditt företag att fastna hos kunden

Nästa gång någon fastnar i regnet och deras vänner bär ett paraply med din logotyp eller märke på, kommer de att komma ihåg ditt företag. När ditt företag är anslutet till något trevligt kommer det göra att göra ditt varumärke framträdande och exponerat i deras de involverade personerna tankar. Våra små paraplyer passar i ryggsäckar och portföljer, vilket gör dem till ett bra marknadsföringsverktyg för dina konsumenter. Vill du att skaft och handtag ska inge en känsla att det är exklusiva paraplyer? Då kan du välja paraply med metallskaft & metallram eller ett melerat automatiskt paraply

När det gäller stora vita paraplyer kan utskriftslogotyper eller företagsmärken på dem få dem att verka mycket attraktiva. Om du är ute efter ett paraply som kan skrivas ut kan du prova att söka efter paraplyer med stora utskriftsfunktioner. Detta gör att ditt företags budskap kan bli mer uppenbart och exponerat.

Om du måste vara aktiv i vått väder eller behöver en regnkappa är det extremt fördelaktigt att ha ett extra stort paraply till hands. En viktig sak att äga om du är ute på promenader med din hund.

Naturligtvis är stora paraplyer perfekta för att skydda dig själv mot regn. Otroligt vattentåliga och exceptionellt vattentäta paraplyer är allt du behöver för att hålla dig torr dag när regnet smattrar mot backen. 

Nationella paraplydagen och paraplyernas historia

National Umbrella Day firas runt om i världen den 10 februari varje år. En gång om året har vi risk för regn, vilket innebär att vi äntligen kan utnyttja dem på den stora dagen. Visserligen är det så att i Sverige har vi redan tillräckligt med regn utan att vi behöver önska mer, vilket gör att reklamparaplyer är en värdefull produkt för många företag

Varje 10 februari över hela världen firar länder National Umbrella Day.

På 1880-talet och långt in på 1980-talet hade människor i Frankrike paraplyer gjorda som hattar. I allmänhet används golfparaplyer med en diameter på cirka 157 cm oftast, även om paraplyerna kan variera i storlek från 150 – 180 cm.

Fler människor har ett paraply idag eftersom det är en konsumentprodukt med en enorm världsomspännande marknad. Fram till 2008 tillverkades de flesta paraplyer över hela världen i Kina, och majoriteten kom från regionerna Guangdong, Fujian och Zhejiang. Över 1 000 paraplytillverkare finns i staden Shangyu.

Paraplyindustrin går starkt. Eftersom det finns så många paraplyrelaterade patent som lämnats in i USA anställer det amerikanska patentverket fyra heltidsgranskare bara för att analysera dem. I skrivande stund hade kontoret redan registrerat 3 000 aktiva patent med hjälp av paraplybaserade idéer.

Paraplyer med tryck – bara fantasin sätter gränser

Att piffa upp dem med tryckta budskap och logotyper gör paraplyer till omtyckt företagsreklam. Många paraplyföretag har unika logotyper på sina paraplyer, och om du köper paraplyer från vår butik kommer du att kunna välja mellan ett brett urval av barn- och vuxenparaplyer. Dessutom har vi små, medelstora och stora exklusiva designparaplyer, paraplyer för handbagage och flygande paraplyer, som alla är gjorda av högkvalitativa material. Några coola klara paraplyer kommer att hittas, till exempel genomskinliga paraplyer och regnbågsparaplyer. Bröllopsparaplyer finns i vita och blå himmelsparaplyer. Det har skydd mot solljus och regn samt att vara vindtäta, automatiska paraplyer håller dig också torr och erbjuder mer användarvänlighet, detta lätta paraply gör det möjligt för två personer att dela samma paraply. Det är troligt att alla har haft reklamparaplyer en gång och företag och organisationer ger vanligtvis de vanligaste profilprodukterna med tryck och inget företag skulle ha misslyckats med att beställa dem minst en gång.

Inneboende inslag i anpassningen

Man kan bara arbeta med en liten mängd olika alternativ samtidigt. Det är på sättet som framgångsrika reklamföretag håller sin minsta beställningskvantitet något större. Som ett resultat kan dessa proffs på trycksaker förse dig med skräddarsydda och specialdesignade paraplyer. Ett exempel på detta är varannan panel. 

Hos olika fabriker i Asien trycks och konstrueras paraplyer och skickas sedan till kunden, med leveranstidsramar från ett par veckor. Det är inte ovanligt att kunderna är villiga att vänta om de kan få något verkligt unikt. 

Det kommer att vara en uppskattad gåva att ha ett paraply som uttryckligen skapats för deras användning. Paraplyet är praktiskt, och det är också något som gör ett uttalande. Att utnyttja grunden för befintligt användar-/läsarigenkänning och marknadsförståelse med främjandet av ett högt uppfattat värde med ett väl utformat reklamparaply är en beprövad teknik för att utnyttja detta koncept.

Dessa paraplyer är idealiska för olika typer av annonskampanjer på grund av deras starka och utmärkta varumärkespotential.

På ett sätt där det finns möjlighet till både bildbaserade och avancerade motiv som kan tillämpas på många olika sätt och att på ett massivt exponentiellt tryckområde har bara ett fåtal andra reklamobjekt motsvarande kapacitet.

Vindåliga och stormsäkrade paraplyer

Slutligen finns våra stormsäkra paraplyer i en rad standardtyper så att du kan utrusta ditt företag med lämplig typ. Det finns tre mönster att välja mellan, klassisk, liten och golf, som har manuella och automatiserade öppningsalternativ.

För att överleva exceptionellt höga vindar när det regnar är kopparna utformade för att vara lätta och färgglada. Det säger sig självt att vi kommer att se till att ge dem med ditt företags logotyp eller varumärke för bästa möjliga reklam.

En vikbar baldakin som stöds av trä, metall eller plastkvistar, som är fixerade på en trä-, metall- eller plaststång, kallas ett paraply eller ett parasoll. Många tycker att paraply med trähandtag är extra sköna att hålla i. Även om de är sköna är deras viktigaste funktion att hålla en person från att bli våt eller bränd i solen.

Paraplyer används ofta för att förhindra att regn kommer till dig och därför är det lätt att tro att den viktigaste funktionen även för parasoller.  Men ett parasol har främst syftet att skydda dig från solen och det förstår man lättare om man bor i med soliga länder än Sverige. 

Olika typer av paraplyer & parasoller samt hur dessa skiljer sig åt 

Vanligtvis är kapellets material gjort av resterna, många parasoller är inte vattenbeständiga. Många paraplyer inkluderar duk eller flexibel plast för sina baldakiner.

Det primära målet med ett paraply är hålla användarens ägo torra. Helt hopfällbara paraplyer och icke-hopfällbara paraplyer kan delas upp i två slag. De om är automatiskt reflekterande och vindsäkra och de som inte är det.

Förutom dessa två skillnader finns det en ytterligare skillnad mellan manuellt manövrerade exklusiva paraplyer och fjäderbelastade automatiserade paraplyer: en för att trycka på en knapp för att öppna, den andra för hand.

Även de små handhållna paraplyerna tenderar att ha någon form av handtag, oavsett om det är en trä- eller plastcylinder eller en böjd krok. paraply med automatisk funktion föredrar många

På paraplmarknaden finns billiga, fyndprissatta paraplyer, liksom avancerade paraplyer av designermärken, som alla säljs för olika priser.

Placerade mitt på uteplatsen eller på en solig strand, används större parasoller med potential att täcka från solen för många människor som permanenta eller halvfasta enheter.

Det ihopfällbara paraplyet är den omedelbara föregångaren till samtida parasoller, och den omedelbara föregångaren till dessa är det hopfällbara vikbara paraplyet från Kina. Böjbara, infällbara och utökningsbara ledare samt glidspakar finns alla inuti dessa kinesiska paraplyer.

Mest populära varianterna av paraplyer med tryck

 • 23-tums automatiskt öppnat vindtätt färgat paraply
 • paraply med automatisk uppfällning
 • golfparaply med tryck
 • automatiskt paraply med metallskaft
 • paraply med trähandtag
 • automatiskt reflekterande och vindsäkert
 • kaia 23tums automatiskt öppnat vindtätt
 • automatiskt öppnat vindtätt färgat paraply
 • automatiskt och vindsäkert paraply
 • automatisk stormparaply
 • ihopfällbart automatisk paraply
 • paraply med manuell öppning

Du kanske också gillar dessa profilprodukter och varumärken:

 • orrefors hunting
 • vinga of sweden
 • kosta linnewäfveri
 • kosta bod
 • lord nelson
 • vikbar poncho
 • profilerad dryck
 • paulus vikbar poncho
 • swiss peak
 • vikbar poncho

Vanliga material:

 • 190t pongeepolyester / 190t pongee
 • metallskaft metallribbor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *