Publicerad den Lämna en kommentar

5 bästa tipsen för att designa din egen hoodie med tryck

Om du har en växande hoodiekollektion och är intresserad av en design som är helt din egen, kan du anpassa designa dina egna hoodies i Photopea, Figma, Photoshop och slutligen förhandsgranska dem i Place it.

Placeit är ett verktyg gör att du kan visa det digitala trycket på en digital mockup – en 3D version av din färdiga hoodies.

https://placeit.net/hoodie-mockup-templates

Enkla och intuitiva som verktyg Photopea, Figma och Photoshop (om du har tidigare kunskaper) är mycket enkla att jobba i och Youtube har alla guider du behöver för att få din design färdig på nolltid. Det är mycket enkelt att designa din egen hoodie därför kommer vi här att ge dig några praktiska tips i hur du utformar en anpassad hoodie som alla kommer att älska.

BÖRJA SKAPA DIN EGEN HOODIE MED TRYCK

#1 – Använd tryck du själv designar

Du vill att dina specialtryckta tröjor ska vara unika och det finns inget bättre sätt att uppnå det än med ditt eget handritade konstverk. Det är trots allt den ultimata manifestationen av dig. Du kan använda din konst på framsidan, baksidan eller vänster om bröstkorgen, eller så kan du använda olika kompletterande konstverk på var och en av dessa platser. Det som är bra är att du kan hålla det så grundläggande eller genomarbetat som du vill, och i slutändan kommer du att ha dina egna (och helt unika) personliga hoodie med dragkedja. Du kan behålla dem för dig själv, ge dem till vänner eller sälja dem – valet är ditt.

Om du inte vet hur du designar ditt eget tryck visar den här videon hur enkelt det är att göra exempelvis en logotyp i Figma. När du ska trycka din logo är det bra om du har den i SVG format / vektor. Men när du ska förhandsgranska den i exempelvis PlaceIt är det enklast att spara den som PNG. Alternativt att du laddar upp en mockup i figma och förhandsgranskar den där.


#2 – Välj dina favoritfärger som lämpar sig bäst

När du skapar din egen hoodie är det viktigt att grafiken eller orden som skrivs ut på plagget syns.

När du använder Place it för att designa dina egna anpassade hoodies online kan du välja inte bara färgen på plagget utan också färgen på texten och siffrorna. Även om kompletterande färger alltid är vackra, kan det aldrig gå fel med vit utskrift på mörka färger eller svart utskrift på ljusa färger.

Det håller dina motiv på dina skräddarsydda hoodies tydligt synliga.

När du väljer färger rekommenderar jag att du kollar in ett verktyg som Adobes färghjul
https://color.adobe.com/

Det gör det mycket att välja färger som går bra ihop.


#3 – Använd rätt designdimensioner

Designverktyget för hoodies med tryck som Placeit tillhandahåller låter dig göra de bilder du väljer stora, små eller var som helst däremellan. De bara till att de är tillräckligt stora i första början så att de inte blir pixliga.

Helst vill du se till att du väljer bilder med skarpa, rena linjer, och du bör placera dessa bilder på ett sådant sätt att det är lätt att säga vad de är, även från flera meter bort.

Detaljerade bilder som är för små på kläderna, liksom mycket enkla motiv som är för stora på plagget, kan vara svåra att förstå. När det gäller billiga personliga hoodies spelar bildstorlek mindre roll, så var inte rädd för att experimentera. Så du beställa en hel uppsättning till företaget kan det vara bra att rådgöra kring dina designval med någon professionell på företaget du beställer av.

#4 – Tänk på att inkludera ditt namn (privat) eller företaget logotyp (profilkläder)

Det finns inget bättre sätt att anpassa din anpassade hoodie än genom att lägga till ditt namn. Place it ger dig också olika alternativ för att uppnå detta.

Du har möjlighet att göra ditt namn stort eller litet, välja mellan en rad teckensnitt och färger och till och med välja den exakta placeringen.

Du kan sätta ditt namn på plaggets vänstra bröst för ett mer subtilt utseende, eller över hela baksidan av dina skräddarsydda hoodies med tryck för ett mer djärvt uttalande.

#5 – Beställ mer än en och se till att spara dina designfiler


Anpassade tryckta hoodies är mycket sköna och coola, och de kommer snabbt att bli ditt favoritklädesplagg för att hålla sig varm när du ger dem en alldeles egen touch. Tyvärr slits kläder snabbt. Hoodies skadas eller blir borttappade då och då, vilket är hjärtskärande för oss som älskar våra hoodies. Om du beställer mer än en uppsättning av tryckta hoodies till företaget, föreningen eller till dig själv privat kommer du alltid att ha en extra hand, även på tvättdagen.

Kom också ihåg att spara dina designfiler i molnet om du någon gång inser att du vill beställa fler med samma motiv.

Avslutande ord

Place it kan användas tillsammans med någon av Sveriges ledande leverantörer av personliga hoodies, så om du alltid har velat ha en verkligt unik hoodie med tryck tipsar vi dig att titta in på några av dessa webbplatser eller besök deras fysiska butiker idag för att komma igång.

  • Medtryck
  • Alltryck
  • Trinity Reklam
  • Profilexpress
  • TS Reklam
  • Alltryck
  • Axonprofil

De flesta erbjuder högkvalitativa material, snabb service och ett brett utbud av anpassningsalternativ.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *